Nagels

Uw handen zijn uw visitekaartje en vertellen veel over uzelf. Bij Domino Nagelstudio bent u op het juiste adres voor mooie verzorgde handen.

Veel dames hebben problemen met de conditie van hun nagels. Denk bijvoorbeeld eens aan splijten, breken, nagelbijten en probleemnagels.

Wij bieden hier de oplossing voor door de nagel te verstevigen met een dun laagje gel of acryl. Dit is mogelijk op alleen de probleemnagel of uiteraard alle nagels zodat u stevige probleemloze nagels heeft op de lengte zoals u die wenst. Wij noemen dit Naturel versteviging.

Domino Nagelstudio staat bekend in Den Haag en omstreken om de natuurlijke uitstraling van de French manicure.

De top van de nagel in een geheel natuurlijk wit of ook mogelijk in spierwit. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor een glitter of gekleurde top. Waar we indien u wenst een Nail art op kunnen zetten.

Wilt u gelakte nagels? Dan is colorgel een perfecte oplossing! * geen droogtijd * geen beschadigingen, 4 weken houdbaar tot de volgende behandeling.

De natuurlijke nagel groeit tussen de 0,05/ 1 mm per dag, na circa 3 tot 4 weken is een nabehandeling dan ook aan te bevelen. Gedurende een nabehandeling wordt bijna alle gel of acryl verwijderd en weer vanaf de basis geheel nieuw aangebracht.

Domino Nagelstudio

Copyright Domino Nagelstudio | Reinkenstraat 76 | 2517 CX | Den Haag

  06 - 24 13 30 98 |  dominonagelstudio@live.nl